Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPP. Als je het bestand wilt openen CPP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
C++ Main Source Code File Format N/A

Wat is een bestand CPP?

Een CPP-bestand is een broncodebestand geschreven in C ++, een populaire programmeertaal die functies zoals objectgerichte programmering aan C toevoegt. Het kan een standalone programma of een van de vele bestandenverwijzingen in een ontwikkelingsproject zijn. CPP-bestanden moeten worden gecompileerd door een C ++-compiler voor het doelplatform voordat het wordt uitgevoerd.

CPP-bestanden worden meestal bewerkt met programma's die syntax highlighting verschaffen. U kunt CPP-bestanden nog steeds openen met behulp van een tekstverwerker, maar programma's die syntaxmarkering, automatische voltooiing en andere nuttige hulpprogramma's bevatten worden meestal gebruikt.

C ++ is een van de meest populaire programmeertalen en daarom zijn CPP-bestanden heel veel voorkomend.

main.Cpp - De broncode bestandsnaam typisch gebruikt voor de belangrijkste () functie van een C ++ programma, waar het programma begint uitvoering.

Hoe een bestand openen CPP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPP openen

Andere problemen met een bestand CPP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPP:

  • het gekozen bestand CPP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand