Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPR. Als je het bestand wilt openen CPR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cubase Project Format Steinberg Media Technologies

Wat is een bestand CPR?

Audio productie project gemaakt door Cubase, een Digital Audio Workstation (DAW) applicatie. Beheert projectgegevens zoals audio- en MIDI-tracks, software-instrumenten, audio-effecten en mixerinstellingen. Bevat ook verwijzingen naar audio bestand activa

CPR-bestanden worden gemaakt door Cubase versie 4 of hoger, evenals de Cubase LE en SX / SL edities.

Cubase-projectbestanden bevatten geen echte audiobestanden voor het project. Daarom, als u een Cubase-project kopieert of verplaatst, moet u ook alle verwijzende bestanden ook overbrengen.

Hoe een bestand openen CPR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPR openen

Andere problemen met een bestand CPR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPR:

  • het gekozen bestand CPR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand