Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPS. Als je het bestand wilt openen CPS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel Photo House Image Format Corel

Wat is een bestand CPS?

Rasterbeeldbestand opgeslagen door Corel Photo House, een ouder beeldbewerkingsprogramma vergelijkbaar met Corel Photo Paint. Typisch gebruikt voor het wijzigen en toevoegen van effecten op digitale foto's.

Zowel Photo House als Photo Paint zijn vervangen door Paint Shop Pro.

Hoe een bestand openen CPS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPS openen

Andere problemen met een bestand CPS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPS:

  • het gekozen bestand CPS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand