Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPT. Als je het bestand wilt openen CPT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel PHOTO-PAINT Bitmap Format Corel

Wat is een bestand CPT?

Bestandarchief gecomprimeerd met Compact Pro, een bestandskompressieprogramma voor Mac OS Classic (Mac OS 9 en hoger). Gebruik een snel en efficiënt compressiealgoritme.

Ontwikkeling van Compact Pro stopte eind jaren negentig en het programma wordt niet meer ondersteund.

Hoe een bestand openen CPT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPT openen

Andere problemen met een bestand CPT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPT:

  • het gekozen bestand CPT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CPT
CPT naar JPGCPT naar BMPCPT naar PDF