Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPTL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPTL. Als je het bestand wilt openen CPTL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPTL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Captivate Project Template Format Adobe Systems

Wat is een bestand CPTL?

Een CPTL-bestand is een projectmalbestand dat is gemaakt door Captivate, een programma dat gebruikt wordt om interactieve eLearning-producten te ontwikkelen. Het bevat de standaardtekst, afbeeldingen en interactieve inhoud die kunnen worden gebruikt als basis voor het maken van meerdere .CPTX-projectbestanden.

U kunt een CPTL-bestand maken door File & rarr te selecteren. Nieuw project & rarr. Project Template .... Wanneer u de sjabloon opslaat, creëert Captivate het CPTL-bestand om de sjabloon op te slaan.

Captivate project templates worden gebruikt voor het maken van eLearning producten die dezelfde stijl en structuur hebben.

Hoe een bestand openen CPTL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPTL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPTL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPTL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPTL openen

Andere problemen met een bestand CPTL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPTL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPTL:

  • het gekozen bestand CPTL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPTL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPTL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand