Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPX. Als je het bestand wilt openen CPX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Oracle Application Development Framework ADF Binding Context Format Oracle

Wat is een bestand CPX?

Bestand gebruikt door Oracle Application Development Framework (ADF) applicaties. Bevat definities van webpagina's en gegevensbinding die pagina's naar gegevensbronnen samenvatten. Gemaakt wanneer een gegevensbesturing op een webpagina wordt gedownload met behulp van de JDeveloper HTML Visual Editor.

CPX-bestanden worden vaak gevonden met de naam DataBindings.Xml. Ze worden opgeslagen in een XML-formaat.

Hoe een bestand openen CPX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPX openen

Andere problemen met een bestand CPX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPX:

  • het gekozen bestand CPX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand