Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRAFT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRAFT. Als je het bestand wilt openen CRAFT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRAFT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
KSP Spacecraft Format Squad

Wat is een bestand CRAFT?

Bestand aangemaakt door KSP (Kerbal Space Program), een ruimte programma gebouw spel. Opslaan van gegevens voor de ruimtetuig van de speler die is gebouwd in het in-game voertuigbouwcomplex. Wordt gebruikt voor het opslaan van de ruimtetuig van de speler.

CRAFT-bestanden gebruiken een gewoon tekstformaat en worden opgeslagen in de map Ships van de spelinstallatie. De speler werkt niet rechtstreeks met de bestanden, maar gebruikt in plaats daarvan de opslaan en laden knoppen in het spel, die de CRAFT-bestanden creëren en openen.

Hoe een bestand openen CRAFT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRAFT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRAFT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRAFT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRAFT openen

Andere problemen met een bestand CRAFT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRAFT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRAFT:

  • het gekozen bestand CRAFT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRAFT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRAFT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand