Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRASH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRASH. Als je het bestand wilt openen CRASH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRASH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Console Report Format Apple

Wat is een bestand CRASH?

Logbestand gemaakt door CrashReporter, een ingebouwd Mac OS X-programma dat gegevens van programma crashes opneemt. Opslaan van informatie over de toestand van de computer op het moment van een crash. Bevat tijdstip-, programma- en geheugendumpinformatie. Gebruikt om problemen met applicaties te melden en debuggen.

CRASH-bestanden kunnen bij Apple worden ingediend door de optie ... optie na een crash te selecteren. Ze kunnen ook worden bekeken met behulp van de ingebouwde Mac OS X Console-toepassing. In de Mac OS X 10.6 Console-applicatie kunnen CRASH-bestanden worden gevonden door naar de volgende locatie te navigeren: Loglijst & rarr. DIAGNOSTISCHE INFORMATIE & RAR. Gebruikersdiagnostische rapporten.

CRASH-bestanden gebruiken het namenconventie "[programma] _ [datum] _ [nummer] _ [machine naam] .Crash." Een Apple Safari-crash kan bijvoorbeeld Safari_2009-01-01_11223_my-iMac.Crash genoemd worden.

Crash-bestanden worden opgeslagen in een tekstformaat en worden opgeslagen in de volgende map: / Bibliotheek / Logboeken / Diagnostische rapporten

Ze hebben ook een snelkoppeling bestand in deze directory: / Library / Logs / CrashReporter

Hoe een bestand openen CRASH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRASH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRASH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRASH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRASH openen

Andere problemen met een bestand CRASH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRASH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRASH:

  • het gekozen bestand CRASH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRASH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRASH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand