Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRC. Als je het bestand wilt openen CRC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Total Commander CRC Format Ghisler Software

Wat is een bestand CRC?

Bestand aangemaakt door Total Commander, een programma dat wordt gebruikt voor het organiseren en beheren van bestanden in Windows. Bevat een Cyclic Redundancy Check (CRC) code voor een split archief. Gebruikt om deze bestanden te verifiëren uit een splitarchief, is correct teruggezet naar het originele bestand.

Total Commander is vergelijkbaar met Windows Explorer, behalve dat het extra functionaliteit maakt, zoals het verpakken en uitpakken van bestanden, toegang tot FTP-servers en het vergelijken van de inhoud van bestanden.

Hoe een bestand openen CRC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRC openen

Andere problemen met een bestand CRC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRC:

  • het gekozen bestand CRC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand