Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRD. Als je het bestand wilt openen CRD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Cardfile Database Format Microsoft

Wat is een bestand CRD?

Bestand aangemaakt door Windows CardSpace, een applicatie die gebruikt wordt om digitale identiteiten te beheren. Bevat persoonlijke of zakelijke informatie, zoals namen, adressen en telefoonnummers. Bevat ook een digitale handtekening die het individu of bedrijf identificeert.

Met Windows CardSpace-kaarten kunnen gebruikers een "virtueel ID" hebben om veilig aan te melden op websites. Een enkele kaart kan gebruikt worden voor toegang tot meerdere websites. Wanneer u een kaart naar een website stuurt, worden persoonlijke gegevens niet verzonden, tenzij het uitdrukkelijk door de gebruiker is geautoriseerd. In plaats daarvan wordt alleen de digitale handtekening verzonden om de gebruiker te identificeren.

CardSpace-kaarten kunnen worden uitgegeven van een managed card provider, zoals een bedrijf of organisatie. Deze kaarten worden aangeduid als beheerde informatiekaart bestanden. Bedrijven gebruiken deze om entiteiten binnen het bedrijf te verifiëren en te valideren.

CRD-bestanden zijn alleen bruikbaar door websites en andere online-entiteiten die Windows CardSpace-kaarten ondersteunen.

CRD-bestanden werden ook gebruikt door oudere versies van Windows, voorafgaand aan Windows 95. Deze bestanden zijn in een ander formaat dan de moderne CRD-bestanden, maar kunnen nog steeds geopend worden door het AZZ Cardfile programma.

Hoe een bestand openen CRD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRD openen

Andere problemen met een bestand CRD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRD:

  • het gekozen bestand CRD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand