Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRDOWNLOAD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRDOWNLOAD. Als je het bestand wilt openen CRDOWNLOAD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRDOWNLOAD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Chrome Incomplete Download Format Google

Wat is een bestand CRDOWNLOAD?

Een CRDOWNLOAD-bestand is een gedeeltelijk gedownload bestand dat is gemaakt door de Google Chrome-webbrowser. Het slaat de inhoud van een bestand op, zoals het door de browser wordt ontvangen en gebruikt de extensie ".Cdownload" om de download onvolledig te markeren tot het is afgerond, waarbij de extensie ".Cdownload" verwijderd wordt.

Google Chrome voegt de extensie ".Cdownload" toe aan bestanden als ze worden gedownload. Bijvoorbeeld, het bestand myMovie.Avi zou de naam myMovie.Avi.Crdownload hebben. Nadat de download is voltooid, verwijdert Chrome de extensie ".Cdownload" en het bestand is klaar om te worden gebruikt. U ziet waarschijnlijk alleen CRDOWNLOAD-bestanden in uw map Downloads of in de downloadstatusbalk onderaan het Chrome-webbrowservenster tijdens een download.

Als uw Chrome-download is onderbroken voordat het is voltooid, kan het mogelijk zijn om een ​​gedeelte van het bestand te herstellen. Verwijder gewoon de extensie ".Cdownload" en probeer het dan met het betreffende programma te openen. Sommige audio- en videobestanden kunnen bijvoorbeeld door een mediaspeler worden afgespeeld, hoewel ze nog niet volledig zijn gedownload. Als u deze methode probeert en het bestand nog steeds niet kan openen, moet u het bestand verwijderen en opnieuw downloaden.

CRDOWNLOAD-bestanden lijken op .DOWNLOAD-bestanden die worden gebruikt door Mozilla Firefox en Apple Safari.

Hoe een bestand openen CRDOWNLOAD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRDOWNLOAD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRDOWNLOAD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRDOWNLOAD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRDOWNLOAD openen

Andere problemen met een bestand CRDOWNLOAD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRDOWNLOAD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRDOWNLOAD:

  • het gekozen bestand CRDOWNLOAD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRDOWNLOAD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRDOWNLOAD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand