Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CREV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CREV. Als je het bestand wilt openen CREV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CREV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Captivate Review Format Adobe Systems

Wat is een bestand CREV?

Bestand gemaakt door Adobe Captivate, een schermopname en eLearning-productgenerator. Bevat een beoordelbaar .SWF-bestand dat kan worden gemarkeerd en beoordeeld door middel van de Adobe Captivate Reviewer-applicatie, die bij Adobe Captivate is opgenomen.

CREV-bestanden stellen gebruikers in staat om opmerkingen over eLearning-materialen te beoordelen en te verlaten voordat ze definitieve ontwerpen bereiken. U kunt ze publiceren vanuit een .CPTX-bestand in Captivate door File & rarr te selecteren. Samenwerken & rarr. Verzend voor gedeelde beoordeling. Eenmaal gepubliceerd kunnen recensenten hun commentaar achterlaten met behulp van de Captivate Reviewer software.

Hoe een bestand openen CREV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CREV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CREV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CREV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CREV openen

Andere problemen met een bestand CREV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CREV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CREV:

  • het gekozen bestand CREV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CREV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CREV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand