Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRL. Als je het bestand wilt openen CRL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Certificate Revocation List N/A

Wat is een bestand CRL?

Gegevensbestand dat typisch wordt gebruikt door webservers en versleutelsoftware. Bevat een zwarte lijst van ingetrokken digitale certificaten. Opslaan informatie over de certificaten, zoals de uitgevende instelling en de intrekking datum. Hiermee kunnen beveiligingsbeheerders onbevoegde entiteiten blokkeren.

Hoe een bestand openen CRL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRL openen

Andere problemen met een bestand CRL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRL:

  • het gekozen bestand CRL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand