Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRTX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRTX. Als je het bestand wilt openen CRTX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRTX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office 2007 Chart Template Format Microsoft

Wat is een bestand CRTX?

Grafiek sjabloon die kan worden toegepast op meerdere documenten en presentaties in Microsoft Office 2007 of later. Bevat opgeslagen instellingen voor kleuren, assen, roosters, categorieën, legendes, tekst, titel en andere grafische opties. Gebruikt dezelfde stijlen en formatteren op meerdere grafieken.

Om een ​​diagramsjabloon op te slaan, selecteer een bestaande grafiek en kies de optie 'Bewaar als sjabloon' op het tabblad 'Ontwerp'. Grafiek sjablonen moeten worden opgeslagen in de map Charts. Als u een bestaand grafisch sjabloon wilt toepassen, selecteert u de doelkaart en selecteert u de optie 'Charttype wijzigen' op het tabblad 'Ontwerp'.

Hoe een bestand openen CRTX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRTX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRTX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRTX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRTX openen

Andere problemen met een bestand CRTX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRTX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRTX:

  • het gekozen bestand CRTX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRTX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRTX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand