Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRW Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRW. Als je het bestand wilt openen CRW, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRW

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Canon Digital Camera RAW Image Format Canon

Wat is een bestand CRW?

Ongecomprimeerd en onbewerkt Camera RAW beeldbestand van een Canon digitale camera. Op basis van het Camera Image File Format (CIFF), is een gestandaardiseerd formaat ontwikkeld voor het opslaan van afbeeldingen.

CRW-bestanden kunnen worden geopend en bekeken met de software die bij Canon digitale camera's en andere beeldredacteurs van derden is opgenomen.

Hoe een bestand openen CRW?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRW niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRW lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRW associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRW openen

Andere problemen met een bestand CRW

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRW bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRW:

  • het gekozen bestand CRW is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRW met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRW bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CRW
CRW naar JPEG