Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRWL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRWL. Als je het bestand wilt openen CRWL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRWL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Crawl Format Microsoft

Wat is een bestand CRWL?

Logbestand gegenereerd na een indexeringsproces dat wordt uitgevoerd door Windows Search, Microsoft Exchange of SharePoint Portal Server. Bevat gegevens over de bestanden die werden gecrawld tijdens het indexeringsproces. Typisch opgeslagen samen met een bijbehorend .GTHR bestand.

Hoe een bestand openen CRWL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRWL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRWL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRWL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRWL openen

Andere problemen met een bestand CRWL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRWL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRWL:

  • het gekozen bestand CRWL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRWL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRWL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand