Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRX. Als je het bestand wilt openen CRX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Google Chrome Extension Installer File Format Google

Wat is een bestand CRX?

Een CRX-bestand is een extensie die extra functies of thema's toevoegt aan de Google Chrome-webbrowser. Het wordt opgeslagen in een gecomprimeerd formaat en kan .JS, .JSON en andere bestanden bevatten, zoals afbeeldingen en uitvoerbare programma's. CRX-bestanden worden gebruikt voor het installeren van browser-addons zoals spellen, advertentieblokkers en nieuwslezers.

Chrome-extensies kunnen handmatig worden geïnstalleerd door CRX-bestanden te slepen in het venster Extensies. U kunt dit venster openen door Window & rarr te selecteren. Uitbreidingen uit het toepassingsmenu, of door uw browseradres in te stellen op chrome: // chrome / extensions /.

Chrome-extensies worden typisch geïnstalleerd door op de knop '+ Toevoegen aan Chrome' te klikken voor een extensie in de Chrome Web Store. Na het klikken op de knop, downloadt Chrome het extensie, pakte het uit en installeert het zonder dat de gebruiker met het CRX-bestand moet communiceren. Na de installatie verwijdert Chrome automatisch het CRX-bestand.

CRX-bestanden gebruiken .ZIP-opmaak. Ze bevatten echter ook een aangepaste koptekst van het bestand, dus standaard Zip-decompressie-hulpprogramma's kunnen deze niet decomprimeren.

Hoe een bestand openen CRX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRX openen

Andere problemen met een bestand CRX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRX:

  • het gekozen bestand CRX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand