Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRY. Als je het bestand wilt openen CRY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CryENGINE Map Format Crytek

Wat is een bestand CRY?

Kaartbestand gebruikt door games ontwikkeld met CryENGINE, een first-person shooter game engine gemaakt door Crytek. Geeft een spelniveau op, inclusief het terrein, gebouwen, missie doelstellingen, kuitpunten, items en andere kaartobjecten. Kan gebruikt worden voor het maken van aangepaste missies.

Crytekine heeft drie versies van CryENGINE: CryENGINE 1, CryENGINE 2 en CryENGINE 3 ontwikkeld. Deze motoren zijn gebruikt voor games zoals Far Cry, Crysis en Entropia Universe. De motoren ondersteunen zowel PC als console platforms.

CRY map bestanden worden gemaakt met Sandbox, een tool dat bij de CryENGINE software is opgenomen.

Hoe een bestand openen CRY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRY openen

Andere problemen met een bestand CRY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRY:

  • het gekozen bestand CRY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand