Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRYPTED Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRYPTED. Als je het bestand wilt openen CRYPTED, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRYPTED

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Ashampoo WinOptimizer Encrypted Format Ashampoo

Wat is een bestand CRYPTED?

Gecodeerd bestand gemaakt door WinOptimizer, een onderhoud en optimalisatie voor Windows. Bevat de gecodeerde versie van een afzonderlijk bestand. Kan worden gedecodeerd met WinOptimizer met het wachtwoord dat gebruikt werd om het bestand te versleutelen.

Hoe een bestand openen CRYPTED?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRYPTED niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRYPTED lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRYPTED associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRYPTED openen

Andere problemen met een bestand CRYPTED

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRYPTED bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRYPTED:

  • het gekozen bestand CRYPTED is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRYPTED met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRYPTED bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand