Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CRYPTRA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CRYPTRA. Als je het bestand wilt openen CRYPTRA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CRYPTRA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cryptra Encrypted Format BMB Software

Wat is een bestand CRYPTRA?

Gecodeerd bestand gecreëerd door Cryptra, een programma dat wordt gebruikt voor het beveiligen van gegevens verzonden via e-mail. Bevat een bestand dat is gecodeerd met een van de vele beschikbare One Time Pad (OTP) sleutels die op een cd (of .ISO-afbeelding) zijn geleverd bij de software.

CRYPTRA-bestanden worden gebruikt om bestanden veilig te verzenden als e-mailbijlagen. Nadat ze zijn ontvangen, moeten ze worden gedecodeerd met behulp van zowel de Cryptra-software als de OTP-cd die werd gebruikt om de bestanden te coderen. Om een ​​CRYPTRA-bestand succesvol te coderen en te decoderen, moet zowel de afzender en ontvanger de Cryptra-software hebben geïnstalleerd en een exemplaar van de exacte zelfde OTP-cd die voor de encryptie is gebruikt.

Elke OTP-cd die wordt geleverd met Cryptra, bevat de mogelijkheid om maximaal 9.600 bestanden te coderen, elk tot 64KB in grootte. Grotere bestanden kunnen worden gecodeerd met behulp van meerdere toetsen samen. Aangezien OTP-codes slechts één keer gebruikt moeten worden, biedt BMB Software een dienst om gebruikers extra OTP-cd's te geven.

Hoe een bestand openen CRYPTRA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CRYPTRA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CRYPTRA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CRYPTRA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CRYPTRA openen

Andere problemen met een bestand CRYPTRA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CRYPTRA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CRYPTRA:

  • het gekozen bestand CRYPTRA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CRYPTRA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CRYPTRA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand