Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CSAPLAN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CSAPLAN. Als je het bestand wilt openen CSAPLAN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CSAPLAN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SPSS Analysis Plan Format IBM

Wat is een bestand CSAPLAN?

Bestand gemaakt door SPSS statistische analyse software. Bewaart de parameters van een analyseplan dat is gemaakt met behulp van de wizard Analysis Preparation (Analyse & Rarr. Complex Samples & Rarr. Bereid je voor voor analyse ...). Gebruikt om SPSS-syntax te genereren, die de SPSS-opdrachten bevat die nodig zijn om de analyse uit te voeren.

Om een ​​analyseplan te kunnen uitvoeren, moet u de syntaxis gegenereerd van een CSAPLAN-bestand kopiëren, plakken in een SPSS-syntaxbestand (.SPS-bestand) en vervolgens in SPSS draaien. De wizard Wiskunde voor analyse heeft een optie die dit automatisch doet. De optie is gemarkeerd, "Plak de syntax die door de wizard is gegenereerd in een syntax venster."

Hoe een bestand openen CSAPLAN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CSAPLAN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CSAPLAN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CSAPLAN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CSAPLAN openen

Andere problemen met een bestand CSAPLAN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CSAPLAN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CSAPLAN:

  • het gekozen bestand CSAPLAN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CSAPLAN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CSAPLAN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand