Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CSH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CSH. Als je het bestand wilt openen CSH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CSH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Photoshop Shapes Format Adobe Systems

Wat is een bestand CSH?

Verzameling van aangepaste vormen die worden gebruikt door Photoshop en Photoshop Elements. Toegankelijk via het Custom Shape Tool wanneer de aangepaste vormoptie is geselecteerd. Kan worden geladen of opgeslagen door op de rechterpijl in de vervolgkeuzelijst Shapes te klikken en 'Vormen te selecteren ...' of 'Opslaan van vormen ...' te selecteren.

Aangepaste Shapes-bestanden worden standaard opgeslagen in de map Photoshop / Presets / Custom Shapes.

Hoe een bestand openen CSH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CSH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CSH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CSH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CSH openen

Andere problemen met een bestand CSH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CSH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CSH:

  • het gekozen bestand CSH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CSH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CSH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand