Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CSHTML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CSHTML. Als je het bestand wilt openen CSHTML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CSHTML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ASP.Net Web Page Microsoft

Wat is een bestand CSHTML?

C # ("C-scherp") HTML-webpagina bestand dat wordt gebruikt door Razor, een ASP.NET-viewmachine die wordt gebruikt voor het genereren van webpagina's voor de browser van een gebruiker. Net als een standaard ASP.NET webpagina (.ASP of .ASPX bestand), maar gebruikt een iets andere syntaxis. Gaat op een webserver, die de HTML voor de clientwebbrowser genereert. Kan worden geprogrammeerd met syntax highlighting en Intellisense code suggesties met behulp van Microsoft Visual Studio.

CSHTML-bestanden lijken op .VBHTML (Visual Basic HTML) -bestanden, maar ze gebruiken een syntax die dichter bij de C # -taal ligt dan de Visual Basic-taal.

Razor biedt nieuwe templerende syntax operaties naast die ondersteund door de standaard ASP.NET MVC standaard view engine.

Hoe een bestand openen CSHTML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CSHTML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CSHTML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CSHTML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CSHTML openen

Andere problemen met een bestand CSHTML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CSHTML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CSHTML:

  • het gekozen bestand CSHTML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CSHTML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CSHTML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand