Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CSM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CSM. Als je het bestand wilt openen CSM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CSM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
3ds Max Character Studio Maker Format Autodesk

Wat is een bestand CSM?

ASCII-tekstbestand met positiemarkeringen voor een 3D-teken. Gebruikt door Character Studio, een biped animatie tool opgenomen bij Autodesk's 3ds Max programma. Hiermee slaat u de positie van de biped op in de motion capture buffer van de software.

Limb-rotatiegegevens worden niet opgeslagen in CSM-bestanden, maar worden gerelateerde .BVH-bestanden opgeslagen.

Hoe een bestand openen CSM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CSM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CSM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CSM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CSM openen

Andere problemen met een bestand CSM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CSM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CSM:

  • het gekozen bestand CSM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CSM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CSM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand