Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CSR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CSR. Als je het bestand wilt openen CSR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CSR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Certificate Signing Request Format N/A

Wat is een bestand CSR?

Een CSR-bestand is een bestand dat is aangemaakt als ondertekening voor een digitaal certificaat. Het bevat een versleuteld tekstblok dat de aanvrager van het certificaat identificeert en bevat versleutelde gegevens voor land, staat, organisatie, domein, e-mailadres en publieke sleutel. Het bestand wordt door een certificaatautoriteit gebruikt om identiteitbewijs voor websites vast te stellen.

CSR-bestanden worden gegenereerd met een publieke en private sleutel. De publieke sleutel is opgenomen in het CSR-bestand, en de privé-sleutel wordt gebruikt om het CSR-bestand digitaal te ondertekenen.

Hoe een bestand openen CSR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CSR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CSR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CSR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CSR openen

Andere problemen met een bestand CSR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CSR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CSR:

  • het gekozen bestand CSR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CSR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CSR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand