Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CSX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CSX. Als je het bestand wilt openen CSX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CSX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual C# Primary Script Format Microsoft

Wat is een bestand CSX?

Developer-bestand geschreven in Visual C # Script, een C # API ontwikkeld door Microsoft onder de codenaam The Roslyn Project. Gebruikt voor het ontwikkelen van componenten in C # die op aanvraag als scripts kunnen draaien met het Roslyn-kader.

Het Roslyn programma dat CSX-bestanden beheert als scripts heet rcsi.Exe. Dit programma maakt deel uit van het Roslyn-pakket, dat kan worden geïnstalleerd met behulp van de NuGet-service in Microsoft Visual Studio.

Hoe een bestand openen CSX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CSX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CSX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CSX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CSX openen

Andere problemen met een bestand CSX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CSX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CSX:

  • het gekozen bestand CSX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CSX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CSX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand