Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CT. Als je het bestand wilt openen CT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IRIS CT Image Format N/A

Wat is een bestand CT?

Beeldbestand dat wordt gebruikt door een Scitex-werkstation of Adobe Photoshop. Bevat beeldgegevens in CMYK- of grijstintenformaat. Wordt gewoonlijk gebruikt voor grote bestanden die zijn gemaakt om de volledige beeldkwaliteit te behouden. Gebruikt in high-end prepress workflow.

CT-bestanden zijn hetzelfde als .SCT-bestanden.

Hoe een bestand openen CT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CT openen

Andere problemen met een bestand CT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CT:

  • het gekozen bestand CT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand