Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CTB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CTB. Als je het bestand wilt openen CTB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CTB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Colour-dependent Plot Style Table Format Autodesk

Wat is een bestand CTB?

Bestand gebruikt door AutoCAD, een CAD programma dat wordt gebruikt voor 2D en 3D tekening. Bevat op kleur gebaseerde plotstijlen, of mappings van kleuren naar lagen objecten. Gebruikt kleur- en beeldinstellingen aan te passen om objecten te ontwerpen.

CTB-bestanden kunnen worden vervangen door het nieuwere .STB-formaat, dat de laag op kleur gebaseerde eigenschappen op object gebaseerde eigenschappen samenvult. Veel bedrijven gebruiken nog steeds CTB-bestanden in plaats van STB-bestanden vanwege de kosten die nodig zijn om personeel te trainen en bestaande CAD-ontwerpen te upgraden.

CTB-bestanden en STB-bestanden kunnen niet binnen hetzelfde CAD-ontwerp worden gebruikt. CTB-bestanden kunnen worden geconverteerd naar STB-bestanden met behulp van AutoCAD.

Hoe een bestand openen CTB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CTB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CTB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CTB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CTB openen

Andere problemen met een bestand CTB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CTB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CTB:

  • het gekozen bestand CTB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CTB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CTB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand