Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CTL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CTL. Als je het bestand wilt openen CTL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CTL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Visual Basic Control File (Active X Control File) Microsoft

Wat is een bestand CTL?

ActiveX-controle gemaakt met Visual Basic-ontwikkelingssoftware. Opgeslagen in een tekstformaat die de broncode en eigenschappen bevat voor een Visual Basic UserControl.

Binaire besturingsgegevens worden opgeslagen in een bijbehorend .CTX-bestand.

Hoe een bestand openen CTL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CTL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CTL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CTL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CTL openen

Andere problemen met een bestand CTL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CTL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CTL:

  • het gekozen bestand CTL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CTL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CTL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand