Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CTM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CTM. Als je het bestand wilt openen CTM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CTM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Crazy Talk Face Model Format Reallusion

Wat is een bestand CTM?

Bestand gemaakt door CrazyTalk, een programma dat gebruikers in staat stelt om beelden te transformeren in pratenkarakters. Bevat een basisafbeelding, een achtergrond- en "rigging" -instellingen, die zijn door gebruikers gespecificeerde locaties van gezichtsfuncties. Wordt gebruikt om gespreksgesprekken te maken die automatisch met audio spreken.

CrazyTalk kan CTM-bestanden exporteren als Face Packs, die gebruikt kunnen worden om karakterpoppen met Skype real-time audio te animeren. CTM-bestanden worden ook gebruikt door Dell Webcam Central om virtuele avatars te definiëren voor video-chatten.

Hoe een bestand openen CTM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CTM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CTM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CTM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CTM openen

Andere problemen met een bestand CTM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CTM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CTM:

  • het gekozen bestand CTM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CTM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CTM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand