Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CTT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CTT. Als je het bestand wilt openen CTT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CTT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Live Messenger Contact List Format Microsoft

Wat is een bestand CTT?

Hiermee slaat u een lijst op van contactpersonen en groepen die worden gebruikt door het MSN / Live Messenger-instant messaging-programma. Opgeslagen als een tekstbestand en geformatteerd in XML. Kan worden uitgevoerd vanuit MSN Messenger en geïmporteerd door een andere gebruiker.

Contactpersonen die zijn opgeslagen in een CTT-bestand, kunnen in Messenger worden geïmporteerd door File & rarr.Import Contactpersonen uit een opgeslagen bestand te selecteren.

Windows Live Messenger is in 2013 gestaakt en is naar Skype verhuisd.

Hoe een bestand openen CTT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CTT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CTT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CTT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CTT openen

Andere problemen met een bestand CTT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CTT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CTT:

  • het gekozen bestand CTT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CTT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CTT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand