Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CTV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CTV. Als je het bestand wilt openen CTV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CTV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Citavi Project Format Swiss Academic Software

Wat is een bestand CTV?

Projectbestand gemaakt door Citavi, een Windows-referentiebeheer applicatie. Bewaar citaatgegevens over informatiebronnen en kan ook schriftelijke notities bevatten. Gebruikt voor het opslaan en zoeken van broninformatie.

Citavi versie 3 maakt nu gebruik van .CTV3 bestanden voor projecten.

Hoe een bestand openen CTV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CTV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CTV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CTV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CTV openen

Andere problemen met een bestand CTV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CTV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CTV:

  • het gekozen bestand CTV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CTV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CTV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand