Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CTV3 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CTV3. Als je het bestand wilt openen CTV3, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CTV3

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Citavi 3 Project Format Swiss Academic Software

Wat is een bestand CTV3?

Projectbestand gemaakt door Citavi, een referentiebeheerprogramma voor Windows. Kan verschillende soorten bibliografische en citaatgegevens bevatten over informatiebronnen. Kan ook schriftelijke notities bevatten. Gebruikt voor het opslaan van onderzoek en broninformatie.

CTV3-bestanden kunnen worden gezocht door een van de broninformatie die in de database is opgenomen.

CTV3-bestanden werden geïntroduceerd met Citavi versie 3. Vorige softwareversies gebruikten de .CTV-extensie voor projecten.

Hoe een bestand openen CTV3?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CTV3 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CTV3 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CTV3 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CTV3 openen

Andere problemen met een bestand CTV3

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CTV3 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CTV3:

  • het gekozen bestand CTV3 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CTV3 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CTV3 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand