Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CTY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CTY. Als je het bestand wilt openen CTY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CTY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
SimCity City Format Maxis

Wat is een bestand CTY?

City data bestand gebruikt door vroege versies van SimCity. Bevat stadsuitleg en objecten (gebouwen, wegen, bomen, enz.), Evenals instellingen, zoals de startbedrag geld voor de stad. Gebruikt als uitgangspunt voor het bouwen van een stad.

De standaardinstellingen van SimCity worden opgeslagen in een bestand met de naam "default.Cty."

Hoe een bestand openen CTY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CTY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CTY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CTY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CTY openen

Andere problemen met een bestand CTY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CTY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CTY:

  • het gekozen bestand CTY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CTY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CTY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand