Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CU Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CU. Als je het bestand wilt openen CU, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CU

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CUDA Source Code Format NVIDIA

Wat is een bestand CU?

Ontwikkelaar bestand geschreven voor CUDA, een NVIDIA architectuur gemaakt voor parallelle verwerking op nVidia GPU's. Bevat broncode geschreven in de taal C voor CUDA, die vergelijkbaar is met de standaard C-taal met een paar CUDA-specifieke extensies.

CU-bestanden heet "kernels", die verwerkingseenheden zijn die parallel kunnen lopen op NVIDIA's CUDA-gebaseerde GPU's. Kernen worden samengesteld met nvcc, een compilerprogramma dat bij de NVIDIA CUDA Toolkit is opgenomen.

CUDA-toepassingen worden vaak gebruikt in wetenschappelijke of academische instellingen voor grootschalige berekeningen. CUDA-gebaseerde GPU's worden ook aangeduid als GPGPU's, die staat voor algemene grafische verwerkingseenheden.

Hoe een bestand openen CU?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CU niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CU lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CU associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CU openen

Andere problemen met een bestand CU

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CU bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CU:

  • het gekozen bestand CU is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CU met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CU bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand