Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CUB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CUB. Als je het bestand wilt openen CUB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CUB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Installer Validation Module Format Microsoft

Wat is een bestand CUB?

Gegevensbestand aangemaakt door Analysis Services, een onderdeel van Microsoft SQL Server. Biedt een 'kubus' op, dat is een verzameling gestructureerde gegevens die uit een gegevensbron worden geëxporteerd. Bevat het gegevensschema en de data zelf. Vaak gebruikt voor de analyse van online analytische verwerking (OLAP).

Analyse Services kubussen kunnen worden geopend vanuit een live source met behulp van de PivotTable Service component van SQL Server. Kubusbestanden kunnen ook worden gebruikt voor offline analyse in Microsoft Excel. Bijvoorbeeld, OLAP-kubussen die worden gegenereerd uit Analysis Services kunnen worden geopend en geanalyseerd in Excel en opgeslagen als offline kubusbestanden.

Hoe een bestand openen CUB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CUB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CUB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CUB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CUB openen

Andere problemen met een bestand CUB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CUB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CUB:

  • het gekozen bestand CUB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CUB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CUB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand