Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CUE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CUE. Als je het bestand wilt openen CUE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CUE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cue Sheet Description Format N/A

Wat is een bestand CUE?

Een CUE-bestand is een tekstbestand dat de manier bepaalt hoe tracks op compact discs en super-audio-cd's (SACD's) worden georganiseerd. Het kan de songnaam, performer en lengte van elke track op de disc bevatten. CUE-bestanden worden in een standaardformaat geschreven en worden daarom herkend door de meeste cd-afspeel- en bewerkingsprogramma's.

Hoe een bestand openen CUE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CUE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CUE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CUE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CUE openen

Andere problemen met een bestand CUE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CUE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CUE:

  • het gekozen bestand CUE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CUE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CUE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CUE
CUE naar MDXCUE naar ISO