Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CUI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CUI. Als je het bestand wilt openen CUI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CUI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AutoCAD Customization Format Autodesk

Wat is een bestand CUI?

Opslaan van werkruimteinstellingen voor AutoCAD architecturale teken- en ingenieurssoftware en voor 3ds Max 3D-modelleringssoftware. Bevat werkbalk en menu configuratie instellingen, evenals de lay-out voor Windows en Palettes. Wordt gebruikt voor het opzetten van de werkruimte voor verschillende modellerings-, rendering- en animatietaken.

CUI-bestanden kunnen worden gebruikt voor het laden en opslaan van volledige of gedeeltelijke aangepaste werkruimten.

Hoe een bestand openen CUI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CUI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CUI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CUI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CUI openen

Andere problemen met een bestand CUI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CUI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CUI:

  • het gekozen bestand CUI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CUI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CUI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand