Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CUIX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CUIX. Als je het bestand wilt openen CUIX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CUIX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Autodesk AutoCAD Custom User Interface Format Autodesk

Wat is een bestand CUIX?

Aangepast werkruimtebestand aangemaakt door de Custom User Interface (CUI) Editor-component van AutoCAD. Beveilig venster- en paletinstellingen, evenals de werkbalk en menu configuraties. Kan ook aangepaste afbeeldingen bevatten. Wordt gebruikt voor het laden van volledige of gedeeltelijke aangepaste werkruimte layouts tijdens een tekensessie.

Het standaard CUIX-bestand is acad.Cuix, die de standaardlay-out bevat die geladen is wanneer AutoCAD voor het eerst wordt geopend. CUIX-bestanden worden opgeslagen als een pakket met meerdere XML- en beeldbestanden.

CUIX-bestanden vervangen .CUI-bestanden in AutoCAD 2010. Het "CUIx" -formaat vervangt ook alle oudere werkruimte aanpassingsbestanden, waaronder .MNU en .MNS-bestanden.

Hoe een bestand openen CUIX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CUIX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CUIX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CUIX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CUIX openen

Andere problemen met een bestand CUIX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CUIX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CUIX:

  • het gekozen bestand CUIX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CUIX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CUIX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand