Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CUR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CUR. Als je het bestand wilt openen CUR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CUR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Cursor Format N/A

Wat is een bestand CUR?

Een CUR-bestand is een cursorbeeld of animatie die wordt gebruikt voor de Windows-muisaanwijzer. Het kan een pijl zijn (voor algemeen gebruik), een draaiende zandloper (voor wachttijden) of een I-balk (voor tekstbewerking). Aangepaste desktopthema's (.THEME-bestanden) kunnen de cursorafbeelding / animatie wijzigen, zoals het veranderen van de zandloper in een horloge.

Hoe een bestand openen CUR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CUR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CUR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CUR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CUR openen

Andere problemen met een bestand CUR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CUR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CUR:

  • het gekozen bestand CUR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CUR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CUR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand