Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CURSORFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CURSORFX. Als je het bestand wilt openen CURSORFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CURSORFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CursorFX Cursor Theme Format Stardock

Wat is een bestand CURSORFX?

Thema-bestand gemaakt door CursorXP, een bewerkingsprogramma van de muis cursor. Bevat muisafbeeldingen, effecten en paden, evenals muisgebeurtenissen en bewegingsvoorkeuren. Inclusief .PNG-bestanden voor cursorbeelden en bevat auteur- en versiemetadata. Opgeslagen als een gecomprimeerd bestand om de bestandsgrootte te verminderen.

CURSORFX-bestanden die alleen effecten bevatten, worden muis effectenpakketten genoemd en zijn beschikbaar in de lijst Effecten in het CursorFX Control Panel. CURSORFX-bestanden die alleen paden bevatten, worden muispaden genoemd en zijn beschikbaar in de lijst Trails in het CursorFX Control Panel.

CursorFX, de opvolger van CursorXP, kan CursorXP .CURXPTHEME bestanden openen. CURXPTHEME-bestanden die door CursorFX worden geopend, mogen echter alleen worden opgeslagen als CURSORFX-bestanden.

Hoe een bestand openen CURSORFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CURSORFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CURSORFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CURSORFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CURSORFX openen

Andere problemen met een bestand CURSORFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CURSORFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CURSORFX:

  • het gekozen bestand CURSORFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CURSORFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CURSORFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand