Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CUT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CUT. Als je het bestand wilt openen CUT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CUT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Dr. Halo Bitmap Format N/A

Wat is een bestand CUT?

Apparaat-onafhankelijk bitmap image bestand dat oorspronkelijk is ontwikkeld voor Dr. Halo software maar nu ondersteund door diverse andere applicaties. Ondersteunt 8 bits per pixel voor in totaal 256 kleuren. Wordt gebruikt voor het opslaan van kleine bitmapbeelden.

CUT-bestanden verwijzen naar een kleurenpalet dat in een apart PAL-bestand is opgeslagen. Dit stelt gebruikers in staat om beeldkleuren te wijzigen zonder het oorspronkelijke afbeeldingsbestand te wijzigen. Zonder een PAL-bestandreferentie worden CUT-bestanden weergegeven als grijstintenbeelden.

Hoe een bestand openen CUT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CUT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CUT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CUT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CUT openen

Andere problemen met een bestand CUT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CUT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CUT:

  • het gekozen bestand CUT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CUT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CUT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand