Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CV5 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CV5. Als je het bestand wilt openen CV5, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CV5

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Canvas 5 Drawing Format ACD Systems

Wat is een bestand CV5?

Beeldformaat gebruikt door Canvas 5, een technische illustratie en tekenprogramma. Kan zowel vectorbeelden als rasterafbeeldingen bevatten. Ook compatibel met nieuwere versies van Canvas.

CV5-bestanden kunnen in versies 5 of later worden bekeken. Mac-edities van Canvas werden stopgezet na Canvas X, die in 2005 werd uitgebracht.

Hoe een bestand openen CV5?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CV5 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CV5 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CV5 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CV5 openen

Andere problemen met een bestand CV5

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CV5 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CV5:

  • het gekozen bestand CV5 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CV5 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CV5 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand