Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CVA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CVA. Als je het bestand wilt openen CVA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CVA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
HP Compaq Diagnostics Format Hewlett-Packard

Wat is een bestand CVA?

Bestand gebruikt door HP Systems Software Manager (SSM), een programma dat wordt gebruikt om apparaten, platforms en talen op pc's bij te werken. Bevat de naam en versie van een update, evenals een enkele opdracht die op de client-pc wordt uitgevoerd, die meestal betrekking heeft op het installatieprogramma voor de update.

CVA-bestanden zijn opgenomen als onderdeel van een "SoftPaq" -update van HP. SoftPaqs bevatten de leverbare bestanden, een CVA-bestand en een instelbaar uitvoerbaar bestand.

Hoe een bestand openen CVA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CVA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CVA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CVA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CVA openen

Andere problemen met een bestand CVA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CVA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CVA:

  • het gekozen bestand CVA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CVA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CVA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand