Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CVD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CVD. Als je het bestand wilt openen CVD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CVD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Clam AntiVirus Database Format Sourcefire

Wat is een bestand CVD?

Bestand gebruikt door ClamAV, een open source antivirusprogramma. Bevat virusdefinities voor het bijwerken van de lijst van erkende virussen in ClamAV. Opgeslagen als een digitaal getekende tarball die een of meer virusdatabases bevat.

Gemeenschappelijke CVD-bestanden zijn dagelijks.Cvd en main.Cvd . Main.Cvd bevat de laatste stabiele basis virus database definities en daily.Cvd bevat dagelijkse virusdefinitie updates die kunnen worden gepland voor download en installatie.

Hoe een bestand openen CVD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CVD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CVD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CVD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CVD openen

Andere problemen met een bestand CVD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CVD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CVD:

  • het gekozen bestand CVD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CVD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CVD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand