Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CVI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CVI. Als je het bestand wilt openen CVI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CVI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CassiniVision Map Image Format ACD Systems

Wat is een bestand CVI?

Beeldformaat gebruikt door Canvas, een technisch illustratie en grafisch bewerkingsprogramma. Kan zowel bitmap als vectorafbeeldingen bevatten. Soms gebruikt voor het opslaan van proxy-afbeeldingen, waardoor de schermvertragingstijd voor beeldintensieve documenten wordt verminderd.

De Mac-versie van Canvas is beëindigd. CVI-bestanden kunnen echter nog in Canvas X worden bekeken, die de laatste versie van Canvas voor Mac in 2005 was.

Hoe een bestand openen CVI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CVI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CVI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CVI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CVI openen

Andere problemen met een bestand CVI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CVI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CVI:

  • het gekozen bestand CVI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CVI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CVI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand