Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CVR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CVR. Als je het bestand wilt openen CVR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CVR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Office Crash Report Format Microsoft

Wat is een bestand CVR?

Bestand gemaakt door diverse Microsoft-programma's als ze crashen. Bevat crashrapportinformatie die wordt gebruikt voor het analyseren van het probleem. Kan worden verzonden naar Microsoft met een crash rapport via de Windows crash reporter.

CVR-bestanden worden gemaakt door programma's zoals Microsoft Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Ze worden opgeslagen in de [gebruiker] AppDataLocalTemp directory.

Hoe een bestand openen CVR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CVR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CVR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CVR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CVR openen

Andere problemen met een bestand CVR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CVR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CVR:

  • het gekozen bestand CVR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CVR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CVR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand