Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CVS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CVS. Als je het bestand wilt openen CVS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CVS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CVS And VMS Sound Files (continous Variable Slope) ACD Systems

Wat is een bestand CVS?

Eigen beeldformaat gebruikt door vroege versies van Canvas, een tekenprogramma ontworpen voor het maken van technische illustraties. Kan zowel vectorafbeeldingen als rasterafbeeldingen bevatten.

Canvas is uitgeschakeld voor Mac-platforms. CVS-bestanden zijn echter nog steeds zichtbaar in de laatste Mac release, genaamd Canvas X.

Hoe een bestand openen CVS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CVS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CVS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CVS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CVS openen

Andere problemen met een bestand CVS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CVS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CVS:

  • het gekozen bestand CVS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CVS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CVS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand