Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CVX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CVX. Als je het bestand wilt openen CVX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CVX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Canvas Drawing Format ACD Systems

Wat is een bestand CVX?

Tekenbestand gemaakt door Canvas, een programma dat gebruikt wordt om technische illustraties en andere tekeningen te maken. Kan zowel raster- als vectorafbeeldingen bevatten. Inclusief projecttekeninginstellingen zoals lagen en beeldeffecten. Kan opgeslagen worden als Canvas-proprietary .CVI-afbeeldingen, of geëxporteerd naar een van meer dan 40 verschillende raster- en vectorbestandsformaten.

CVX-bestanden werden geïntroduceerd met Canvas versie 9. Canvas 11 gebruikt nog steeds ".Cvx" als de standaard extensie voor het opslaan van tekenprojecten. CVX-bestanden zijn compatibel met Canvas 6 en later.

ACD Systems stopgezet Canvas ontwikkeling voor de Mac na Canvas X, die in 2005 werd vrijgegeven. Canvas 11 is uitsluitend ontwikkeld voor Windows.

Hoe een bestand openen CVX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CVX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CVX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CVX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CVX openen

Andere problemen met een bestand CVX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CVX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CVX:

  • het gekozen bestand CVX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CVX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CVX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand