Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CWB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CWB. Als je het bestand wilt openen CWB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CWB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cakewalk Bundle Cakewalk

Wat is een bestand CWB?

Audio projectarchief gemaakt door Cakewalk SONAR, een audio productie applicatie. Beveert alle projectgeluidsbronnen in een enkel archief. Wordt gebruikt voor het back-up van projecten en over te dragen tussen computers.

CWB-bestanden zijn veel groter dan Cakewalk SONAR project (.CWP) bestanden, aangezien ze alle audio-assets bevatten. CWP-bestanden bevatten alleen verwijzingen naar de activa.

Hoe een bestand openen CWB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CWB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CWB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CWB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CWB openen

Andere problemen met een bestand CWB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CWB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CWB:

  • het gekozen bestand CWB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CWB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CWB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand